У переговорах з януковичами умови "Нашій Україні" диктують комуністи?

Середа, 20 вересня 2006, 11:46

Під час переговорів щодо створення широкої коаліції представники Компартії запропонували викреслити з тексту угоди пункти щодо вступу України до НАТО, євроінтеграції та статусу української мови.

Про це заявив депутат від "Нашої України" Анатолій Матвієнко, повідомляє прес-служба партії.

“Eчора, приміром, на переговорах комуністи висунули принципову вимогу - повикреслювати всі принципові моменти, що є в Універсалі – питання мови, НАТО, євроінтеграції тощо. А регіонали демонстративно відсторонилися від пошуку компромісу і заявили, аби ми самі домовлялися з комуністами. Але як же домовлятися з людьми, які дивляться в інший бік?, - сказав він.

За словами Матвієнка, у середу-четвер ще будуть тривати переговори.

"Але набиватися у середовище, яке нас не розуміє, ми не будемо”, - додав він.

Депутат також висловив жаль, що у випадку нестворення коаліції національної єдності “втрачається платформа єдності України”.

Він також зазначив, що після ухвалення Верховною Радою "сумнозвісної" постанови щодо НАТО та ухвалення змін до Регламенту парламенту, "усе вказує на те, що події розгортаються у напрямку самоізоляції антикризової коаліції".

"Можливо, це свідомий крок, ініціаторами якого є комуністи, які намагаються не втратити свою золоту акцію в так званій антикризовій коаліції. Або – що ймовірніше - це роблять регіонали руками комуністів”, - сказав Матвієнко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування