Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кушнарьов обвінчався і тепер не знає, чи одружуватись, чи розходитись

Середа, 20 вересня 2006, 12:33

Член політради Партії регіонів Євген Кушнарьов прогнозує, що до кінця наступного тижня політичні сили остаточно визначаться щодо можливості розширення коаліції.

Про це він заявив журналістам в кулуарах Верховної Ради в середу.

За його словами, усі учасники переговорів визнають, що затягувати процес не корисно.

"Ми обвінчалися, а одружитись ніяк не можемо. Треба або одружуватись, або розійтися", - сказав він.

Кушнарьов підкреслив, що офіційного рішення щодо терміну тривалості переговорів немає.

"Але судячи із заяв лідера Партії регіонів Віктора Януковича про те, що необхідно ставити крапку в цьому процесі, оскільки невизначеність заважає працювати, довго затягуватися переговори не будуть", - сказав він.

"У сторін є шанс до кінця наступного тижня", - додав він.

Також Кушнарьов висловив думку, що через невизначеність "Нашої України" щодо участі в коаліції, "сьогодні сторони зіткнулись на кандидатурі на посаду міністра з надзвичайних ситуацій".

Він зазначив, що попри те, що ця посада є квотою "Нашої України", у разі її відмови від участі в коаліції "виникає питання, чому вона має їй належати".

"Це перша ластівка, яка вимагає визначеності в наших відносинах", - наголосив він.

Коментуючи хід переговорного процесу, Кушнарьов зазначив, що робоча група продовжує узгоджувати формулювання тексту угоди, і результат залежатиме від "ступнею компромісів, на які готова йти "Наша Україна".

"Їхнє намагання нав’язати нам свої формулювання наразяться на відмову", - підкреслив він.

Коментуючи заяву лідера КПУ Петра Симоненка щодо безперспективності переговорів, Кушнарьов нагадав, що після підписання Універсалу головні суперечки з питань НАТО, землі, мови точаться саме між НУ і КПУ.

"Скоріш за все Симоненко не вірить у існування коаліції, бо знає, що комуністи не підуть на поступки "Нашій Україні", а в такому випадку НУ не піде до коаліції", - сказав він і підкреслив, що про вихід комуністів з коаліції "мови бути не може".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування