Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ПІДГОТУВАЛА ЯНУКОВИЧУ "ОЧКО"

Середа, 20 вересня 2006, 12:35

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що проект Держбюджету на 2007 рік, запропонований урядом Віктора Януковича, несе в собі загрозу національній безпеці.

"Цифри, які надані в цьому бюджеті, є такими, як цифри і положення, які загрожують національній безпеці України. Власне, можна назвати цей бюджет Бюджетом національної небезпеки", - сказала Тимошенко на брифінгу у середу.

Вона також назвала проект Бюджету "найнепрофесійнішим бюджетом найнепрофесійнішого уряду".

"Цей бюджет сформований під гаслом "Тінь повертається", - сказала Тимошенко, зазначивши, що передбачені проектом темпи приросту доходів бюджету від скорочення тіньової сфери у 4 рази менше, ніж були закладені у Бюджеті на 2006 рік.

Вона також повідомила, що БЮТ сформував документ, у якому зазначені ті елементи, які, на їхню думку, загрожують національній безпеці України.

"Для того, щоб з урядом Януковича говорити однією мовою, а ми знаємо, що всі вони непогано грають в карти, ми саме 21 пункт елементів порушення стабільності в державі зазначили. Тобто можна сказати, що тут майже є очко для опозиції, і в той же час для уряду, бо вони абсолютно не розуміють, що таке бюджет", - сказала лідер БЮТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...