Тимошенко образилась, що Янукович не знайшов для неї часу

Середа, 20 вересня 2006, 13:36

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що за три тижні не мала жодної зустрічі з прем’єром Віктором Януковичем.

"Мені дуже шкода, що президент знайшов три рази час, щоб зустрітися зі мною, а прем’єр за три тижні не знайшов навіть години часу, щоб поспілкуватися і зрозуміти, як мусять співпрацювати влада і опозиція", - сказала Тимошенко на брифігу у середу.

За її словами, це свідчить про небажання уряду надавати права опозиції і "бути прозорими і підконтрольними".

Тимошенко також повідомила, що має намір і надалі зустрічатися з президентом для того, "щоб встановити нормальні цивілізовані стосунки між владою і опозицією".

Коментуючи про внесення парламентом змін до регламенту, якими визначається статус позафракційного депутата, лідер БЮТ зазначила:

"Цією постановою депутатам, які продали свою честь і мораль, створюються комфортні умови, дається право створювати свої фракції, щоб вони працювали на клан Януковича", - сказала вона.

Коментуючи ухвалену Верховною Радою постанову, якою депутати підтримали заяву Януковича у Брюсселі щодо НАТО, Тимошенко сказала:

"Ті постанови, які голосувалися на підтримку Януковича і вся шуміха, яка піднята з питання НАТО, спрямована на те, щоб побудувати ширму, димову завісу для виборців, щоб відвернути їхню увагу від підвищення тарифів, інших соціальних питань".

Тимошенко вкотре заявила, що її блок вітатиме перехід "Нашої України" в опозицію, але якщо цього не станеться, в будь-якому-разі у п’ятницю вона оголосить про створення міжфракційного опозиційного об’єднання.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування