Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко послухав Януковича і знову завів свою пісню

Середа, 20 вересня 2006, 14:23

Міністр оборони Анатолій Гриценко вітає бажання прем'єра Віктора Януковича проводити консультації з міністрами закордонних справ і оборони перед закордонними поїздками і висловлює співчуття, що це не було зроблено перед поїздкою до Брюсселю 14 вересня.

Про це міністр заявив журналістам у середу, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Я позитивно сприймаю налаштованість прем'єра на більш широке спілкування з профільними міністрами і міністром закордонних справ у ході підготовки візиту", – сказав Гриценко. На його думку, такі консультації можуть зняти будь-яке непорозуміння.

У той же час, за словами міністра, саме відсутність такого спілкування в переддень останньої поїздки Януковича в Брюссель, що відбулася 13-14 вересня, викликало низку непорозумінь.

При цьому міністр ще раз зазначив, що залишається на позиції, що Україна вже давно готова приєднатися до Плану дій щодо набуття членства в НАТО, а саме таке приєднання міністр називає необхідною запорукою здійснення реформ у різних сферах життя в Україні.

Як відомо, у середу, на засіданні уряду Янукович закликав міністрів не виходити на публіку з робочими запитаннями і не політизувати їх. Звертаючись до міністрів закордонних справ і оборони, прем'єр попросив їх бути "коректними".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування