Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Персону нон-грата зобов'язали бути присутньою в Україні

Середа, 20 вересня 2006, 14:32

Шевченківський райсуд Києва 18 вересня відкрив адміністративне провадження за позовом депутата Держдуми Росії Костянтина Затуліна, в якому депутат просить суд скасувати рішення СБУ про заборону йому на в'їзд до України.

Про це заявив адвокат Затуліна Андрій Федур, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За його словами, 5 жовтня о 11:30 колегія суддів Шевченківського райсуду почне розгляд цього позову. "Я одержав повістку для Затуліна, я йому вже передав її", - сказав Федур.

Крім того, за словами адвоката, суд визнав обов'язковою участь у судовому засіданні представників СБУ і самого Затуліна.

"Я особисто продовжую вважати, що Затуліну незаконно заборонений в'їзд в Україну", - сказав Федур.

Як відомо, Затулін оскаржив у суді рішення СБУ про заборону на в'їзд до України від 3 червня. Заборона в'їзду пояснюється інтересами забезпечити національну безпеку України.

Згідно із повідомленнями ЗМІ, він брав участь в акціях протесту в Криму проти розвантаження у торговельному порту Феодосії американського вантажного судна, що, на їхню думку, було прикриттям для можливого висадження американських військових на ракетний полігон у 25 км від Феодосії для подальшої їх участі в навчаннях НАТО.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування