Кушнарьов покликав Тимошенко допомогти порахувати

Середа, 20 вересня 2006, 14:39

Депутат Верховної Ради Євген Кушнарьов закликає представників коаліції, опозиції і Кабінету міністрів сісти за круглий стіл для доопрацювання проекту Держбюджету на 2007 рік.

Про це він заявив журналістам у Раді, повідомляють Українські новини.

На його думку, круглий стіл повинен транслюватися у прямому ефірі для того, щоб зробити процес роботи над бюджетом прозорим.

Кушнарьов заявив, що суспільство повинно ознайомитися з різними позиціями відносно формування Держбюджету і ці позиції повинні бути обґрунтованими.

За словами Кушнарьова, круглий стіл повинен посприяти цій меті.

Кушнарьов висловив думку, що цей круглий стіл повинен розділитися ще на кілька, а саме: стосовно загальних питань, дохідної частини Держбюджету і стосовно видаткової.

Як повідомлялося, блок Юлії Тимошенко не має наміру підтримувати проект Державного бюджету на 2007 рік, поданий Кабінетом міністрів, і рекомендує відправити його на доопрацювання.

Заступник голови Бюджетного комітету Верховної Ради Микола Жебрівський (фракція блоку "Наша Україна") має намір рекомендувати фракції "Наша Україна" голосувати проти проект Держбюджету на 2007 рік і відправити його на повторне перше читання.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування