Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бродський вирішив стати санітаром Тимошенко

Середа, 20 вересня 2006, 15:52

Депутат Київради Михайло Бродський ініціює створення у фракціях Блока Юлії Тимошенко в Радах різних рівнів груп, які боротимуться за внутрішньопартійну демократію.

Про це йдеться у заяві Бродського, поширеній його прес-службою у середу.

Бродський заявляє, що боротиметься за "очищення БЮТ від осіб, які компрометують Блок співпрацею з владою, а також від осіб, недостойних високого звання опозиціонера", а також ініціює створення внутрішньоблокових груп, які боротимуться спроб "забезпечити рух Блоку у напрямку соціалістичної ідеології".

За словами Бродського, в БЮТ на місцевому рівні все частіше "беруть гору безпринципні колабораціоністи, які причепилися до Тимошенко, аби влитися у владу, а тепер пригнічені тим, що опинилися в опозиції".

Бродський вважає, що це "особиста справа політика – ставати на шлях співпраці з владою чи чесно відстоювати обіцянки, дані виборцям".

"Але колаборантам в БЮТ не місце. Блоку від таких людей треба терміново очищатись", - сказав він.

На думку депутата, однією з головних причин виникнення нинішньої нездорової ситуації в БЮТ став брак внутрішньопартійної демократії.

"БЮТ – не власність окремих осіб. Тут у переважній більшості зібрались люди, які уособлюють тривалу і непримиренну боротьбу з кучмізмом, які не допустили приходу тих же донецьких восени 2004-го. БЮТ – це сподівання великої кількості людей, що проголосували за справедливість, свободу, демократичні принципи, за певний стиль управління", - сказав він.

Бродський переконаний, що "чесні і порядні бютівці зроблять все, аби позбавити впливу в БЮТ осіб, які прийшли заробляти портфелі і гроші".

"Я запевняю, що я і мої однодумці не віддамо БЮТ на поталу тим людям, які за будь-яку ціну хочуть конвертувати власну причетність до блоку у владні повноваження" - підкреслив Бродський.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...