Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатор стверджує, що його звільнили через Третьякова. Той не згоден

Четвер, 21 вересня 2006, 12:35

Депутат, радник президента Олександр Третьяков має намір звернутися до суду з позовом проти колишнього губернатора Київської області Євгена Жовтяка щодо свідомого розповсюдження ним неправдивої та негативної інформації.

Так він відреагував на заяву екс-голови Київської облдержадміністрації Євгена Жовтяка, поширену у четвер, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Раніше Жовтяк висловив думку, що в його звільненні з посади був зацікавлений Третьяков.

"Мені достовірно відомо, що з моменту мого призначення в лютому 2005 року, роботу з мого звільнення безупинно проводив Третьяков", - заявив Жовтяк в інтерв'ю журналістам у четвер у Києві.

За словами Жовтяка, звільнення його з посади голови Київської облдержадміністрації лише підтвердило той факт, що "відставка Третьякова у вересні 2005 року не призвела до ослаблення його впливу на рішення кадрових питань президентом".

Говорячи про причини небажання Третьякова бачити Жовтяка на посаді голови Київської облдержадміністрації, колишній керівник області сказав: "Головною причиною такого відношення до мене з боку Третьякова є, на мою думку, його українофобські погляди...Усі українофоби не хочуть, щоб на державних посадах були українці".

Третьяков раніше працював першим помічником президента України. 22 вересня 2005 року ця посада була ліквідована.

У грудні 2005 року Третьяков був призначений позаштатним радником глави держави.

Інтерфакс-Україна, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування