Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович дякує церкві, чиї священики нападають на журналістів

Четвер, 21 вересня 2006, 13:02

Прем'єр-міністр Віктор Янукович висловив подяку патріарху Московському і всея Русі Алексію II за турботу про долю православ'я в Україні.

"Ще раз хочу засвідчити свою щиру повагу до вас, подякувати за вашу воістину батьківську турботу про долю православ'я в нашій країні і висловити сподівання на ваше розуміння і підтримку ініціатив, спрямованих на подальший розвиток плідного співробітництва між народами України і Росії", - йдеться в листі прем'єра предстоятелю Російської православної церкви.

Янукович також підкреслив, що усвідомлює прийнятий на себе тягар відповідальності перед Богом і людьми.

Однак його призначення на посаду прем'єра в день вшановування православної святині української землі - Почаївської чудотворної ікони Божої Матері, за словами Януковича, додає йому "впевненості у майбутньому високому служінні".

"Я буду робити усе для того, щоб поліпшити умови життя моїх співвітчизників, вселити впевненість у майбутньому, сприяти вільному духовному розвитку кожного, хто шукає дорогу до відродженого храму", - пообіцяв Янукович у листі патріарху.

Як відомо, 28 серпня намісник Києво-Печерської Лаври архієпископ Павло за допомогою послушників і парафіян силою відібрав у знімальної групи "5 каналу" камеру і касету з відзнятим матеріалом. Під час інциденту оператору зламали палець.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування