Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров порадив Тимошенко навчитися правильно читати

Четвер, 21 вересня 2006, 13:37

Верховна Рада прийняла до розгляду в першому читанні проекту Бюджету на 2007 рік.

За відповідну постанову проголосували 249 депутатів.

Постановою передбачається доручити голові ВР Олександру Морозу до першого читання створити робочу групу з двома співголовами віце-прем'єром Миколою Азаровим та першим заступником спікера Адамом Мартинюком, у складі голови Комітету з питань бюджету Володимира Макеєнка та по три представники від кожної фракції.

Також пропонується, щоб не пізніше, ніж до вівторка, 26 вересня, кожен комітет і кожна фракція у письмовому вигляді подали свої пропозиції на розгляд цій робочій групі, щоб можна було провести відповідну роботу, готуючи документ до першого читання.

Перед голосуванням віце-прем'єр Азаров попросив лідера БЮТ Юлію Тимошенко уважніше читати документи, зокрема, пояснювальну записку до проекту Держбюджету.

"Юлія Володимирівна вміє читати, але вона вміє читати по-своєму", - зазначив він, нагадавши заяви Тимошенко про те, що Держбюджетом передбачається зменшення у 2007 році пенсійного фонду.

"Це не правда. У записці говориться, що зменшуються видатки Держбюджету на покриття дефіциту пенсійного фонду на 5,3 млрд. грн., оскільки надходження до пенсійного фонду забезпечать виплату пенсій у повному обсязі", - сказав Азаров.

"Читати треба правильно, Юліє Володимирівно. А видатки пенсійного фонду збільшаться аж на 20 млрд. грн. Ніякого зменшення пенсій не передбачається", - додав він.

Водночас член фракції "Наша Україна" Юрій Артеменко звернувся з листом до міністра юстиції Романа Зварича з проханням дати правову оцінку відповідності законопроекту про Держбюджет-2007 Конституції та Бюджетному кодексу України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування