Під час затемнення Тимошенко почне стрілянину

П'ятниця, 22 вересня 2006, 13:01

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що її політична сила буде в опозиції нетривалий час і називає 22 вересня Днем опозиції.

"Цей день є початком відходу від влади клану Януковича і те, що ми довго не збираємося бути в опозиції, я можу сказати впевнено", - заявила вона під час підписання угоди про створення міжфракційного опозиційного об'єднання.

За словами Тимошенко, влада Януковича протримається не більше двох місяців, тому міжфракційне опозиційне об'єднання готує всі законодавчі та регламентні норми для "забезпечення нормального місця кланові Януковича в опозиції".

"Вони прийдуть в досить гарно облаштовану опозицію", - сказала вона.

На питання, чи не є поганим для створення опозиції саме 22 вересня, коли відбувається сонячне затемнення, Тимошенко відповіла: "Сонячне затемнення є гарним сигналом того, що тіньова влада, яка поки що закриває сонце, практично починає з сьогоднішнього дня свій шлях на відхід від влади. Тому що ми не дамо тіньовому клану Януковича панувати".

Лідер БЮТ також висловила думку, що її опозиційна сила стане "срібною кулею, яка боротиметься з перевертнями, що під час сонячного затемнення показують своє справжнє обличчя".

"Срібні кулі цих перевертнів просто знищують, тому ми створюємо опозиційне об'єднання "срібна куля", - сказала вона.

На питання, яким чином опозиція збирається знищувати владу, Тимошенко відповіла: "Ми збираємося їх об’єктивно висвітлювати. Ви знаєте, що вони якраз світла не люблять".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування