Тимошенко передумала створювати тіньовий уряд

П'ятниця, 22 вересня 2006, 14:07

Програмні засади угоди щодо створення міжфракційного опозиційного об'єднання повністю збігаються з положеннями угоди щодо створення коаліції демократичних сил.

Про це повідомила лідер опозиції Юлія Тимошенко під час підписання документу.

"За основу цього документу, не змінюючи жодної позиції, ми взяли програму дій, підписану, коли ми створювали демократичну коаліцію влади. Тому що ми мріяли і мріємо, хочемо і будемо робити цю програму дій в суспільстві. Ми не змінили жодної літери стосовно стратегії", - сказала вона.

Водночас присутній на підписанні заступник лідера опозиції Микола Томенко повідомив, що в документі прописана програма діяльності опозиції і висловив здивування з того приводу, що антикризова коаліція під час підписання угоди не підписувала документу програми своєї діяльності.

"Вони підписали засади внутрішньої і зовнішньої політики, тому, наприклад, мені не відомо, що вони реалізовують зараз в Україні", - сказав він.

При цьому Томенко повідомив про наміри опозиції відмовитися від створення тіньового уряду, замінивши його іншим формулюванням.

"Тіньовий уряд сьогодні представляє Кабінет міністрів Януковича, який займається тіньовою економікою, тому ми будемо створювати опозиційний уряд, і таким чином ми будемо боротися з тінню", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...