Ющенко подався в гонщики

П'ятниця, 22 вересня 2006, 18:14

Президент Віктор Ющенко на набережній Ялти взяв участь у відкритті етапу міжнародного ралі "Кубок Європи", який цього року проходить під назвою Yalta Nemiroff Rally 2006.

За його словами, "етап Кубку Європи – висока честь, як для Ялти, так і для України, це чергове визнання як частини європейського спортивного простору, можливість для наших гостей познайомитися з Україною".

Також Ющенко додав, що "Україна і український народ завжди були творцями європейської історії... Цей захід є маленьким внеском у європейське значення України".

Ющенко сам сів за кермо першого автомобіля і відкрив гонку.

Також разом з учасниками змагань президент вшанував пам`ять загиблих на шахті ім. Засядька. За інформацією організаторів, гонщики передадуть частину призового фонду сім`ям загиблих.

Як зазначив голова організаційного комітету Yalta Nemiroff Rally, губернатор Запорізької області Євген Червоненко, в Yalta Nemiroff Rally 2006 беруть участь 56 екіпажів гонщиків із Швеції, Болгарії, Туреччини, Литви, Грузії, Білорусі, Молдови, Росії, а також кращі ралійні екіпажі України.

Також Червоненко сказав, що у 2006 році вдвічі збільшено бюджет міжнародного ралі Yalta Rally 2006 і призовий фонд, порівняно з 2005 роком.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування