Тимошенко не дасть Януковичу влаштовувати шоу і знущатися над Ющенком

Понеділок, 25 вересня 2006, 16:36

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко критикує позицію прем’єр-міністра Віктора Януковича, який вважає, що укази президента не є правомірними без підпису профільного міністра та голови Кабінету міністрів.

Тимошенко вважає, що Янукович "не просто руйнує сферу повноважень президента, а створює загрозу національній безпеці".

"На наших очах відбувається свідоме руйнування інституту президентства, дискредитація самої посади голови держави. Якщо сьогодні цю тенденцію не зупинити, то не виключено, що Янукович через два-три дні буде вимагати у президента заздалегідь візувати свої укази у Єнакіївській міськраді, особистого астролога Партії регіонів чи у помічника Тараса Чорновола", - зазначила Тимошенко.

Лідер БЮТ пообіцяла, що опозиційні сили ніколи не допустять, щоб "шоу з президентськими указами, організоване прем’єр-міністром, стало розминкою перед повним правовим нігілізмом та запровадженням абсолютного нехтування законів з боку "вчорашніх".

"Ми бачимо, що під маскою контрасигнації сьогодні у владу приходить контрреволюція – знущаються не тільки над президентською посадою, а над всіма людьми, які два роки тому повірили, що можуть жити у нормальній країні", - сказала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування