Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче подивитися Ющенку в очі і сказати правду

Понеділок, 25 вересня 2006, 18:15

Прем'єр-міністр Віктор Янукович вважає, що у питанні співробітництва України з НАТО необхідно враховувати, що нова редакція Конституції розмежовує повноваження між гілками влади.

Відповідаючи на запитання журналістів на прес-конференції у понеділок в Києві, Янукович відзначив, що референдум стосовно ставлення українського населення до НАТО не принесе несподіваних результатів.

"Він призведе тільки до погіршення внутрішньополітичної ситуації. Кому це потрібно?", - сказав Янукович.

"Ми сьогодні переконані, що цей референдум можна передбачити (мається на увазі його результати) . У цій ситуації нам потрібно разом визнати, що, відповідно до Конституції, сьогодні є розмежування повноважень між галузями влади. Усі повинні сісти за "круглий стіл", подивитися один одному в очі і сказати правду", - сказав український прем'єр.

Як повідомлялося, у ході візиту до Брюсселю Янукович заявив після зустрічі з генсеком НАТО Яапом де Гооп Схеффером і послами блоку, що в зв'язку з тим, що прагнення вступити до НАТО не знаходять підтримки в українському суспільстві, Україна поки не готова виконувати План дій щодо вступу в Альянс.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування