Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича люблять більше, ніж президента, а Мороз починає сповзати

Понеділок, 25 вересня 2006, 19:31

Рівень довіри населення до президента Віктора Ющенка у вересні знизився до 38% порівняно із 41% в січні 2006 року, натомість у прем'єр-міністра Віктора Януковича підвищився до 49% (37% - в січні 2006 року).

Про такі результати соціологічного дослідження заявив директор центру "Соціальний моніторинг" Дмитро Дмитрук у понеділок на прес-конференції, повідомляє УНІАН.

"При цьому показник тих, хто не довіряє президентові, залишився стабільним, і як в попередні періоди становить 53%", - сказав Дмитрук.

За його словами, "єдиним посадовцем, у якого у вересні був позитивний баланс довіри, став прем'єр-міністр". При цьому він зазначив, що "кожен прем'єр-міністр починає з високого рівня довіри".

"За наслідками дослідження негативний баланс можна спостерігати у голови Верховної Ради Олександра Мороза", - додав соціолог. Він звернув увагу на те, що важко визначити рівень довіри Морозу, оскільки на початку 2006 року його рейтинг вимірювався як лідера партії.

Опитування проводилося Українським інститутом соціальних досліджень ім. Яременка та Центру "Соціальний моніторинг" з 12 по 19 вересня 2006 року в усіх регіонах України, Криму та Києві за участю 2181 респондента у віці старше 18 років. Статистична похибка - 1,29-2,16%.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування