Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога оголосив конкурс на нову Геращенко

Вівторок, 26 вересня 2006, 11:09

Голова Секретаріату президента Віктор Балога пропонує оголосити конкурс на заміщення посади прес-секретаря президента.

"Це питання, ще не вирішувалося. Давайте оголосимо конкурс", - сказав він перед початком селекторної наради з головами облдержадміністрацій, коментуючи відставку Ірини Геращенко з посади прес-секретаря.

За словами Балоги, рішення щодо відставки приймалося особисто Геращенко. "Це бачення Іри. У будь-якому разі ми залишаємося й надалі друзями і працюємо разом в єдиній команді", - повідомив Балога.

"Але вона побажала працювати на іншій роботі", - додав він.

У той же час Балога повідомив, що до 4 жовтня 2006 року прес-служба і головна служба інформаційної політики Секретаріату президента будуть реорганізовані.

Він уточнив, що буде змінений формат їхньої роботи, а також напрацьовані підходи до висвітлення діяльності президента Віктора Ющенка: "Передбачено створити потужну інформаційну службу".

Коментуючи основні питання наради з головами облдержадміністрацій, Балога відзначив, що вони полягають у взаємозв’язку центральної влади з місцевою.

Станом на 10 годину ранку до приміщення Укртелекому, де відбувається засідання, лише журналістів інформагентств впускали до телецентру. Іншим вхід був заборонений, мотивуючи тим, що приміщення маленького розміру.

Рішення пустити журналістів було ухвалено після звернення журналістів до посадовців із Секретаріату президента, які з'явились на засіданні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування