Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко візьме собі нову Геращенко з "Нашої України"?

Вівторок, 26 вересня 2006, 14:34

Новим прес-секретарем президента може стати керівник інформаційного департаменту партії і блоку "Наша Україна" Тетяна Мокріді.

Про це пише "Комерсант-Україна".

За інформацією видання, у понеділок Мокріді провела в Секретаріаті президента кілька годин.

На питання про те, чи можливий її перехід у СП, Мокріді відповіла ухильно: "На даний момент я працюю в інформаційному департаменті "Нашої України", тобто в команді Віктора Ющенка".

У числі кандидатів джерела видання називали також Михайла Дорошенка – позаштатного радника президента і головного редактора газети "Україна молода".

Але сам Дорошенко спростував можливість свого призначення на посаду, що звільнилася: "Працювати в прес-службі? Ні, що ви! Я працюю в команді президента, але про посаду прес-секретаря президента однозначно не може бути й мови".

Видання відзначає, що велика імовірність, що прес-секретарем президента стане людина "зі сторони", що сьогодні працює в ЗМІ.

Саме в такий спосіб у 2001-му в команду Віктора Ющенка прийшла Ірина Геращенко, у 2002 році прес-секретарем Леоніда Кучми стала Олена Громницька, у 2004-му прес-секретарем Віктора Януковича стала Ганна Герман, а в 2006 році – Денис Іванеско.

Відомо також, що співробітники чинної прес-служби глави держави як кандидати не розглядаються.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування