Коаліціанти розібралися у своїх стосунках з Ющенком, Януковичем і Морозом

Вівторок, 26 вересня 2006, 19:56

Наступне засідання робочої групи з питання опрацювання коаліційної угоди відбудеться у четвер 28 вересня.

Про це у вівторок повідомив представник "Нашої України" Анатолій Кінах по завершенню засідання.

За його словами, на даний момент, робота щодо опрацювання угоди "практично завершена".

"Залишився один розділ, що стосується принципів і напрямків проведення адмінреформи та реформи органів місцевого самоврядування", - сказав він.

Також, за його словами, остаточно узгоджено регламент діяльності коаліції, "який передбачає координацію дій між президентом, Верховною Радою, коаліцією та Кабінетом міністрів"

"Це дуже позитивний результат, який дає можливість створити систему противаг, взаємовідповідальності між гілками влади", - зазначив він.

За словами Кінаха, по завершенню роботи експертів відбудуться збори лідерів фракцій для прийняття остаточного рішення щодо створення коаліції.

Також він повідомив, що "Наша Україна" рекомендувала партіям, що входять до блоку провести засідання керівних органів і визначитись щодо їхньої участі в коаліції, "щоб наступного пленарного тижня вийти на прийняття остаточного рішення".

У той же час він уникнув відповіді на запитання, чи доведеться Партії регіонів і СПУ робити вибір на користь комуністів або "Нашої України", між якими існують несумісні ідеологічні розбіжності.

На повторне запитання відповів: "Це справа Партії регіонів і Соцпартії"

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування