Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров просить Ющенка вплинути на своїх міністрів

Середа, 27 вересня 2006, 12:00

Віце-прем'єр Микола Азаров вважає, що президент має попросити міністрів зі своєї квоти працювати в уряді як в одній команді.

Таку думку він висловив в інтерв'ю "Экономическим известиям".

Коментуючи атмосферу в Кабміні, Азаров сказав, що там йде "нормальний процес притирання міністрів один з одним, з керівництвом".

"Поки я не бачу нездоланних розбіжностей і суперечностей. Поки я оцінюю окремі інциденти як непорозуміння окремими міністрами свого місця в Кабміні. Поки", - додав він.

"Звичайно, коли заступник міністра закордонних справ дозволяє собі виправляти прем'єр-міністра в засобах масової інформації, я б хотів нагадати, що прем'єра призначено як представника партії — переможця на виборах і призначено ВР. Це абсолютно легітимний керівник уряду на відміну від заступника міністра закордонних справ, який призначається, до речі, рішенням Кабміну, тобто, у підсумку, того ж прем'єра", - заявив Азаров.

Також, на його думку, президент у даній ситуації повинен "поправити відповідного керівника і чітко сказати, що він не допустить цього у майбутньому".

"Треба розуміти, що не може бути окремо президента, окремо уряду. Ми єдина команда в даній ситуації: успіхи уряду — це успіхи президента. І невдача уряду — невдача президента", - додав Азаров.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...