Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" обіцяє стежити за словами Януковича, якщо увійде до коаліції

Середа, 27 вересня 2006, 12:46

"Наша Україна" буде вимагати виконання положень Універсалу у випадку, якщо буде підписано угоду про створення коаліції.

Про це заявила керівник інформаційного департаменту партії "Наша Україна" Тетяна Мокріді за підсумками засідання політради партії, яке відбулося у середу вранці.

"На політраді гостро ставилося питання про гарантії щодо виконання положень Універсалу і відповідно коаліційної угоди у разі, якщо вона буде підписна", – зазначила Мокріді, чиї счлова наводить прес-служба НУ.

"Наша Україна" не допустить галасливих декларацій і дій, які суперечать Універсалу з боку потенційних партнерів по коаліції. Не можна стравити власний підпис і за п’ять хвилин забувати про це - як у своїй країні, так і за кордоном", - заявила вона.

Мокріді також повідомила, що на засіданні політради обговорювався хід переговорного процесу щодо створення Коаліції національної єдності .

На засіданні також обговорювалось те, що в четвер планується завершити узгодження тексту угоди про створення коаліції національно єдності та передати його лідерам політичних сил для остаточного затвердження.

На політраді також виступив член робочої групи Анатолій Кінах, який поінформував, що залишається неопрацьованим розділ угоди стосовно органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування