МАУП договорився до того, що майже обізвав Ющенка сіоністом

Середа, 27 вересня 2006, 21:12

Державна акредитаційна комісія відмовила у видачі дипломів випускникам МАУП, які вже склали державні іспити, та ухвалила рішення про закриття майже 30 регіональних інститутів та коледжів Академії.

Про це повідомив президент МАУП Георгій Щокін у газеті "Персонал плюс", яка видається цим ВУЗом.

Як відомо, орган МАУП газета "Персонал Плюс" раніше неодноразово розміщала антисемітські статті. Відомі українські громадські діячі неодноразово звертали увагу влади на цей факт.

Щокін називає таке рішення "політичним вбивством з ритуальним відтінком" і пов’язує його з тим, що МАУП "не боявся висловлювати своє занепокоєння сіоністським засиллям в Україні і світі".

"Серед замовників цього вбивства називали на початку року Йосипа Вінського, який начебто отримав за це великі гроші з Ізраїлю. Виконавцями, як відомо, призначено соціалістів Ніколаєнка – міністра освіти та Луценка – міністра внутрішніх справ", - пише Щокін.

Він стверджує, що у редакції є письмові підтвердження "про те, що МЗС на чолі з Тарасюком та відомство Луценка вели офіційну переписку щодо дій проти МАУП".

"Але з часом Вінський відійшов від соціалістів, як і Луценко, і тому організацію вбивства навчального закладу перебрали на себе інші люди", - йдеться у статті.

"До нас доходять чутки, що скандально відомий Фельдман пообіцяв не менш скандально відомому Ніколаєнку 10 млн доларів за знищення МАУП. Правда це чи ні - хай виясняють правоохоронці, але я особисто таку можливість припускаю", - стверджує Щокін.

Він також заявляє, що зацікавленою стороною "у вбивстві Академії є цілковито сіоністське оточення Ющенка на чолі із самим Ющенком, який здійснює відверту американсько-ізраїльську політику".

"Наші симпатики розповідають, що в Україну разом з численними єврейськими організаціями з усього світу прибув член РНБО США Девід Флінт, який у приватній розмові заявив, що головним завданням його візиту до Києва є знищення МАУП. Підтвердженням цього є й виклик 25 вересня ц.р. Ющенком міністра Ніколаєнка, де, скоріш за все, й було остаточно вирішено питання знищення МАУП. Наступного дня, 26 вересня, Ніколаєнко цілком виконав це завдання", - пише Щокін.

Він також заявляє, що МАУП "боротиметься за своїх студентів та викладачів, за їхнє право вибору на навчання, за те, щоб вони мали змогу отримати якісну українську освіту без хабарів".

"Ми судитимемося з Ніколаєнком та його поплічниками, вимагатимемо його негайної відставки та притягнення до відповідальності за шкоду, завдану державі", - заявляє Щокін.

У ці дні в Україні проходять заходи з вшанування пам'яті загиблих у Бабиному Яру. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
13:30
Брак грошей, людей і розуміння, що "відбудова – це не розкіш". Про що говорили на заході "Відбудова України"
13:25
фотоРосіяни скинули авіабомбу на Костянтинівку: постраждали 5 людей в цивільному авто
13:24
"Держоператор тилу" за невиконання контракту відсторонив постачальника продуктів для армії
13:24
Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії
13:20
СБУ повідомила про підозру гауляйтерам ЗАЕС, які від’єднували її від енергосистеми України
13:15
хокейЗбірна України зіграє на чемпіонаті світу в Дивізіоні 1В: розклад матчів
13:10
мапаВ Україні ще два дні дощитиме
12:54
Суд виніс вирок солдату-строковику, який розстріляв нацгвардійців у Дніпрі в 2022 році
12:44
У Росії знову вирішили обійтися без ходи "Безсмертного полку" на 9 травня
12:40
ДП "Документ" повідомило, що тимчасово не видає готові документи за кордоном
Усі новини...