У Вітренко загинув депутат, у Мороза - потрапив у ДТП

Четвер, 28 вересня 2006, 11:08

Депутат Дніпропетровської міської ради Ігор Романюк (Блок Наталі Вітренко) загинув через дорожньо-транспортну пригоду у Дніпропетровську.

Про це сказано в повідомленні Міністерства з надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, текст якого мають Українські новини.

Відповідно до повідомлення, Романюк загинув уночі 28 вересня в результаті того, що автомобіль Mersedes-E-500, у якому він перебував, врізався в опору лінії електропередачі на вул. Набережної Перемоги, 10.

Внаслідок ДТП також постраждали 2 людей, яких із травмами середнього ступеня тяжкості доставили в міську лікарню.

Попередня причина ДТП - перевищення швидкості автомобіля.

За фактом події правоохоронні органи проводять розслідування.

Також у четвер вранці у районі Пирятина Полтавської області в ДТП постраждав заступник голови Сумської облради, член СПУ Сергій Клочко.

Як повідомили в прес-службі Сумської облради, Клочко в службових справах повинен був знаходитися у четвер в Києві, але в столицю не доїхав, оскільки автомобіль, у якому він знаходився, разом з водієм і ще одним пасажиром, розбився поблизу Пирятина.

Життю всіх трьох потерпілих, за словами медиків, нічого не загрожує, але вони одержали травми різних ступенів тяжкості, включаючи численні переломи, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...