Від Мороза на Заході масово пішли люди

Четвер, 28 вересня 2006, 13:56

У середу понад дві сотні львівських соціалістів склали свої партквитки.

Відповідну заяву про вихід із лав СПУ озвучив уже колишній перший секретар Львівського міського комітету СПУ Віктор Савченко, повідомляє прес-служба громадської організації "Антикримінальний вибір" .

"Ми не бачимо іншого виходу, крім як припинити діяльність законно обраного львівського міського комітету СПУ. Зробити це нам не просто, .. але цим кроком ми намагаємося ще раз привернути увагу голови СПУ Мороза та політради СПУ до нездорової морально-психологічної та політичної ситуації у лавах СПУ на Львівщині", - йдеться у заяві Савченка.

Серед причин виходу з партії він назвав вступ партії до антикризової коаліції.

"Я не хочу ні в кого кидати камінь. Я визнаю, що Олександр Мороз – не найгірший спікер. Інша річ – ціна, котру заплачено за цю посаду. Це неприємно. Партія заплатила надто дорого – вона ще довго від цього "відмиватиметься", - зазначив Савченко.

Також львівські соціалісти "поклали власні партійні квитки насамперед через політику першого секретаря ЛОК СПУ Євгена Таліпова".

"Таліпов, використовуючи своє службове становище, протягом п’яти місяців проводить репресії щодо своїх однопартійців. Задовольняючи свої "вождиські" амбіції та рятуючи свій клановий партійний бізнес, він скотився до проведення "псевдоальтернативної" Львівської міської конференції СПУ за участю менше ніж 20 із 92-ох делегатів", - йдеться у заяві соціалістів, зачитаній у середу Савченком.

Одним із членів громадської організації "Антикримінальний вибір" є Сергій Луценко, брат міністра внутрішніх справ, який також вийшов із СПУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News