Яценюк заявив, що Ющенко не прийшов, бо Янукович погано підготувався

Четвер, 28 вересня 2006, 14:16

У секретаріаті президента пояснюють відсутність Віктора Ющенка на засіданні уряду неналежною підготовкою засідання та недоцільністю присутності президента.

Про це заявив перший заступник голови секретаріату президента – представник президента в Кабміні Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служба секретаріату президента.

"Уряд працює тільки місяць і всі робочі питання вирішують на зустрічах з прем’єр-міністром. Тому присутність президента на сьогоднішньому засідання Кабміну була недоцільною", - зазначив Яценюк.

За його словами, вся статистика і вся картина макроекономічної динаміки простежується тільки за результатами року або за результатами дев’яти місяців.

Отже, зрозуміло, що уряд формуватиме наступне засідання уряду або за результатами року, або за результатами дев’яти місяців, - зазначив Яценюк.

За його словами, лише тоді у президента буде змога побачити загальну картину і таким чином прокоментувати позицію і діяльність уряду за період його повноважень.

Окрім цього, секретаріат президента відзначає, що ще одна з причин, чому голова держави не прибув до Кабміну – неналежна підготовка сьогоднішнього засідання.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування