"Наша Україна" порішить із Януковичем, який вийшов на "тропу війни"

П'ятниця, 29 вересня 2006, 13:05

"Наша Україна" остаточно визначиться із входженням до коаліції національної єдності наступного тижня на раді партії, "з урахуванням останніх подій".

Про це заявив керівник ідеологічного департаменту блоку "Наша Україна" Анатолій Луценко, повідомляє прес-служба блоку.

"Сьогодні склалася ситуація, коли базові положення Універсалу, які представлялися як компроміс між різними політичними силами і складали основу єдності, порушуються", - зазначив представник "Нашої України".

"Ми можемо наводити безліч прикладів цього – починаючи з брюссельської поїздки Януковича і закінчуючи його вчорашньою поведінкою на засіданні уряду, коли він так само як і в історії з сімома президентськими указами грубо втрутився в повноваження президента", - додав він.

"Коли ж міністр юстиції намагався повернути ситуацію в правове поле, то отримав на це абсолютно необґрунтовану реакцію", - нагадав Луценко.

Представник "Нашої України" зазначив, що "сьогодні вже цілком очевидно, що в Партії регіонів перемогла група "яструбів", які виводять свого керівника на "тропу війни", і ті програмні ідеологічні засади Універсалу, які блокуються підлеглими Партії регіонів комуністами можуть не увійти до того проекту коаліційної угоди, над якою йде робота".

"Янукович проявив себе вчора на засіданні Кабміну у повній мірі, вже не ховаючись за спину комуністів, як це зазвичай робиться під час коаліційних переговорів", - заявив Луценко.

"З цього можна зробити висновок: конфронтаційна складова остаточно перемогла в політичній стратегії Партії регіонів", - додав він.

При цьому Луценко заявив, що "Наша Україна" зробить з цього необхідні висновки, які потягнуть за собою відповідні організаційні дії.

"На раді партії, яка відбудеться наступного тижня, "Наша Україна" принципово визначиться – з урахуванням останніх подій", - наголосив керівник аналітичного департаменту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування