Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вінський думає, що за Мороза буде соромно навіть його онукам

П'ятниця, 29 вересня 2006, 13:28

Член фракції Соцпартії Йосип Вінський заявляє, що переговори між соціалістами і представниками Партії регіонів велися ще до закінчення парламентських виборів.

"Переговори про можливі формати коаліції з Партією регіонів велися ще до дня голосування. За два тижні до нього, 26 березня я одержав інформацію, що Микола Рудьковський веде переговори з Партією регіонів про створення коаліції після виборів", - сказав Вінський в інтерв'ю "Час.ua".

"Коли ж пан Рудьковський пішов з посади мера Чернігова, я зрозумів, що переговори з регіоналами наближаються до завершення", - додав він.

Вінський також розповів, що Олександру Морозу запропонували поїздку до Москви "для консультацій в адміністрації президента", після чого "стало абсолютно ясно, що угода відбулася".

Він також спростував думку, що СПУ вийшла з демократичної коаліції через особисту ворожість Мороза до Петра Порошенка і його небажання, щоб Порошенко став спікером.

"У мене була система гарантій і домовленостей з Петром Порошенком. Більше того, на мою настійну вимогу було проведено зустріч Олександра Мороза з паном Порошенком, де всі ці питання обговорили і були дані чіткі гарантії обома сторонами", - сказав Вінський.

"Тому можу сказати точно: нарікання Мороза з приводу Петра Порошенка були лише приводом для здійснення вже наявних домовленостей", - додав він.

Вінський також вважає, що доти, поки на чолі партії буде залишатися Мороз, перспектив у неї немає.

"Честолюбство і жадоба влади виведуть його на такі позиції, що за нього буде соромно навіть його онукам", – сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування