Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НАША УКРАЇНА" ВЖЕ НЕ ЙДЕ У КОАЛІЦІЮ ДО ЯНУКОВИЧІВ?

П'ятниця, 29 вересня 2006, 16:23

У "Нашій Україні" вважають, що Партія регіонів не зацікавлена у створенні широкої коаліції.

“Усі сподівання утворити коаліцію національної єдності стрімко наближаються до нульової відмітки. Передусім, Партія регіонів не зацікавлена у створенні такої коаліції”, - сказав депутат Володимир Стретович, повідомляє прес-служба "Нашої України".

“Маючи контрольний пакет акцій у парламенті, з допомогою комуністів, які є вірними васалами регіоналів, вони роблять усе можливе, аби “Наша Україна” не увійшла в цю коаліцію”, - додав він.

За словами Стретовича, "регіонали" не зацікавлені в об’єднанні з “Нашою Україною”, тому "за таких умов продовжувати переговори нема жодного сенсу".

"А увесь цей спектакль вони розігрували для того, щоб отримати рішення президента про призначення Януковича прем’єром", - заявив він.

“Думаю, “Наша Україна” найближчим часом вирішить питання свого статусу як виборчого блоку і статус міністрів від “Нашої України” в уряді Януковича. У такій ситуації я не виключаю, що мова йтиме і про дострокові парламентські вибори", - зазначив депутат.

Ще один "нашоукраїнець" депутат Оробець вважає, що “ця затія – утворення коаліції національної єдності - з самого початку була марною".

“Коаліція з комуністами приречена на провал. Що стосується комуністів, вони завжди діють з мовчазної згоди регіоналів і повністю підкоряються їхній волі. “Наша Україна” не має контрольного пакету акцій і не може ефективно контролювати голосування у Верховній Раді. Тому де-факто ми знаходимся в опозиції і потрібно активно працювати в цьому напрямку, - заявив депутат.

Водночас депутат від “Нашої України” Борис Безпалий заявив, що рішення Кабміну стосовно звільнення губернаторів п’яти областей не має жодних наслідків з правової точки зору.

"Взагалі такої форми - звернутися до президента, щоб він розглянув питання про перебування на посаді губернатора – не існує. Є подання на призначення, є подання на звільнення. Думаю, Янукович вирішив губернаторам лише нерви попсувати", - сказав він.

Інший представник "Нашої України" губернатор Харківщини Арсен Аваков назвав необ'єктивною оцінку роботи Харківської області, яка була дана на засіданні уряду.

"Я сприймаю вчорашнє дійство у Кабінеті міністрів з публічним пороттям голів адміністрацій як виставу, засновану на політичній доцільності", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування