МОРОЗ ЗАЯВИВ, ЩО ЙОГО ПАРТІЯ НЕ БУЛА ГОТОВА ДО ВЛАДИ. І Луценко?

Субота, 30 вересня 2006, 12:25

Соцпартія не витримала випробування владою, заявив лідер СПУ Олександр Мороз.

Про це він сказав в субботу під час звіту на другому етапі ХІІ з’їзду партії, передає УНІАН.

За словами Мороза, партійці не готові були до входження у владу.

"Партія і її висуванці у владі не знайшли форми ефективної співпраці, такої співпраці, яка б звичайним обивателям розкрила очі на партію, за яку можна голосувати", - зазначив Мороз, говорячи про результати парламентських виборів.

Він наголосив, що всі члени СПУ мають усвідомити і переконати у цьому суспільство, що "соціалісти у владі виконавчій чи представницькій – це не аномалія, а факт, до якого слід призвичаїтись суспільству як до постійної данини, назавжди".

Лідер СПУ піддав критиці тих однопартійців, які пішли працювати у владу і нерідко втрачали зв’язок із партією. При цьому він не назвав жодного конкретного прізвища.

Мороз підкреслив, що під час виборчої кампанії не було дисципліни в партії. За його словами, не завжди ефективно використовувалися коштів під час виборчої кампанії.

Крім того, сказав лідер СПУ, ця недисциплінованість виявилась у відмові від відпусток багатьох посадовців-соціалістів, які не виконали рішення з цього приводу Політвиконкому та центрального штабу СПУ.

Він зазначив, що "комусь, хто отримав посаду, здається, що вона вічна, і все інше відходить на другий план".

"Насправді ж кожна посада суєтна, тимчасова. Вічна партія як любов", - наголосив Мороз.

Він також піддав критиці роботу штабу під час парламентських виборів, зазначивши, що тоді існувало фактично два центри прийняття рішень.

В той же час лідер СПУ жодного разу не згадав прізвище Йосипа Вінського, який керував виборчою кампанією партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування