МОРОЗ ПОЧАВ ШАНТАЖУВАТИ "НАШУ УКРАЇНУ"

Субота, 30 вересня 2006, 12:40

Голова ВР Олександр Мороз вважає нелогічним перебування в уряді представників "Нашої України", якщо фракція не увійде до коаліції.

Таку думку він висловив під час з’їзду СПУ у суботу.

Водночас Мороз переконаний, що широка коаліція буде створена найближчим часом.

"Коаліція має бути створена, інакше перебування нашоукраїнських міністрів в уряді є проблематичним і нелогічним", - наголосив він.

"Але знаючи позицію президента та Романа Безсмертного, я думаю, вона буде створена. Тим більше, що всі необхідні документи вже готові", - сказав Мороз.

Він також висловив думку, що розбіжності, які існують між фракціями, що мають увійти в коаліцію, не заважатимуть їм голосувати за більш важливі законопроекти.

Водночас він не назвав конкретного часу, коли має бути створена коаліція.

Мороз також закликав "не вибудовувати штучне протистояння між гілками влади". Так він відреагував на питання щодо коментарів прем’єра Януковича про НАТО та російську мову.

"У Брюсселі прем'єр відносно НАТО сказав те, що відображає настрій населення. А щодо російської мови, то я прочитав про це в одному з видань з посиланням на словам прем’єра в "Урядовому кур’єрі". Але таких слів в урядовому кур’єрі я не знайшов", - наголосив Мороз.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування