Мороз порадив Януковичу почитати Конституцію

Субота, 30 вересня 2006, 13:45

Голова Верховної Ради Олександр Мороз заперечує тезу Віктора Януковича, що в наслідок продовження політреформи будуть ліквідовані державні обладміністрації.

"Віктор Янукович висловився, як ви чули, але мені здається, йому варто подивитися проект змін до Конституції, який повернувся з Конституційного суду і який ми, можливо, розглянемо наступного сесійного тижня", - сказав Мороз журналістам у суботу.

"Там записано, що буде змінено функції обласних державних адміністрацій і ліквідовано райдержадміністрації", - сказав Мороз.

"Він (Янукович) не робив якихось революційних відкриттів, а просто прокоментував зміни до законодавства", - додав він.

Як відомо, у п’ятницю Янукови заявив що внаслідок реформи місцевого самоврядування , регіональна влада матиме можливість "формувати регіональну політику, ухвалювати законодавчі акти тут у регіоні, регіональні закони, ті закони, за якими будуть жити регіони".

"Якщо ми на осінній сесії розглянемо цей законопроект, то вже з нового року в регіонах будуть інші відносини вибудовуватися. Не буде обласних державних адміністрацій, будуть обласні виконавчі комітети, будуть районні виконкоми", - сказав тоді Янукович.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News