Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко інтригує, чи буде вона секретарем Ради нацбезпеки

Субота, 30 вересня 2006, 13:53

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що поки немає остаточного рішення стосовно її можливого призначення на посаду секретаря РНБО.

Це випливає з її слів, сказаних на прес-конференції у суботу у Львові.

Тимошенко не сказала прямо, чи пропонувалася їй ця посада. Коли журналісти нагадали, що вона проігнорувала чергове питання на цю тему, Тимошенко сказала:

"Я – досвідчений політик, і якщо я пропускаю запитання, то значить, що відповіді у мене немає. Але рішення я ухвалю правильне".

"Я буду там, в тому місці, на тій посаді, де буду потрібна Україні, і мої амбіції тут ні до чого. І ми визначимося з тим, де можна найефективніше докласти зусиль для нормалізації ситуації в Україні", - сказала вона.

Водночас протягом прес-конференції Тимошенко так і не дала прямої відповіді на жодне з питань, яке стосувалося посади секретаря Радбезу.

За словами Тимошенко, нині президент Віктор Ющенко перебуває в опозиції до уряду Віктора Януковича.

"Чому так сталося? Витоки цього лежать в політреформі, яка була проведена як технологія реваншу старої команди. І це спрацювало", - сказала вона.

Лідер БЮТ підкреслила, що протистояння президента з урядом є "елементом національної загрози".

"Це треба припинити. Як? Просто ставити на місце всі конституційні позиції. Шлях вирішення питання – правовий, і ми будемо ним рухатися", - сказала вона.

Тимошенко сказала, що вклала свої пропозиції Ющенку. Однак вона відмовилася повідомити журналістам, у чому полягає її план дій і чи є Конституційний суд його частиною.

"Ми будемо намагатися повернути політичні пропорції на своє місце. Це недопустимо, щоб люди, які на вибори з усіма фальсифікаціями отримали 30%, накладали вето на укази президента і правили країною", - зазначила Тимошенко.

Як відомо, інформацію про можливе призначення Тимошенко секретарем РНБО нещодавно підтвердив екс-депутат Олександр Волков.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...