Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НАША УКРАЇНА" ПРОСИТЬ ЮЩЕНКА ВИГНАТИ ЗІНЧЕНКА

Вівторок, 10 жовтня 2006, 11:29

"Наша Україна" просить президента Віктора Ющенка звільнити Олександра Зінченка з посади його радника.

Про це йдеться у заяві президії ради партії "Наша Україна", повідомляє її прес-служба.

"Президія ради партії вважає, що безвідповідальний політик, який, перебуваючи на посаді, розвалив роботу державного секретаріату і не справився зі своїми службовими обов’язками, про що заявив президент минулого року, не має морального права давати поради главі держави", - сказано у заяві.

Члени "Нашої України" стверджують, що Зінченко, перебуваючи на посаді держсекретаря, "розповсюдив брудні та безпідставні звинувачення, в тому числі, на адресу членів партії".

"Це в кінцевому рахунку створило штучну політичну кризу в Україні, розкололо помаранчевий табір, завдало дошкульного удару по міжнародному авторитету держави та обумовило результати парламентських виборів 2006 року", - йдеться у заяві.

"Наклепи цього “діяча” були спростовані в судовому порядку. Жодного підтвердження його слів не знайшла і спеціальна слідча комісія Верховної Ради. Переконані, що політик, який не виконує рішення суду, не має права обіймати посаду в органах державної влади", - заявляють "нашоукраїнці".

Президія ради партії заявляє, що не сприймає призначення Зінченка на посаду радника президента.

"Ми звертаємося до президента, почесного голови партії Віктора Ющенка з пропозицією скасувати своє рішення про призначення Олександра Зінченка радником глави держави", - сказано у заяві.

Як відомо, у понеділок Ющенко призначив Зінченка своїм радником. Після цього радник президента Олександр Третьяков заявив, що складає свої повноваження, мотивуючи своє рішення неможливістю працювати разом із Зінченком.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування