До губернаторів уже їдуть ревізори від Януковича

Вівторок, 10 жовтня 2006, 12:10

У виконання постанови Кабінету міністрів робоча група з Києва приступила до поглибленого вивчення соціально-економічного розвитку Харківської області.

Про це повідомив УНІАН голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков.

За його словами, вранці у понеділок у Харкові відбулося спільне засідання, на якому "був визначений порядок взаємодії адміністрації з цією комісією".

Губернатор повідомив, що до складу комісії, що буде працювати в Харківській області 4 дні, входять приблизно 4 представники секретаріату президента і близько 20 представників міністерств і відомств.

Аваков також повідомив, що у вівторок відбудеться засідання колегії облдержадміністрації, що обговорить "усі ті питання, які обговорювалися на засіданні Кабінету міністрів, тобто соціально-політичне ставновище в області за 8 місяців і питання підготовки до зими".

"Я абсолютно не переживаю за всі ключові показники області - вони відкриті, статистично ясні і недвозначні", - сказав Аваков.

"Мене так само, як і вас, - відзначив він, - не влаштовує недостатня врожайність зернових і погані ціни на молоко, а усе, що залежить від голови адміністрації, я виконую, і адміністрація працює, на мою думку, досить ефективно".

Коментуючи показники області за 8 місяців, Аваков сказав, що вважає "результати цілком нормальними": "5,5% промислового росту і 103% виконання бюджету області".

Як повідомлялося раніше, Кабмін підняв питання про доцільність перебування на своїх посадах голів п'яти облдержадміністрацій: Полтавської ОДА Валерія Асадчева (УНП), голови Тернопільської ОДА Івана Стойка (НСНУ), голови Харківської ОДА Арсена Авакова (НСНУ), голови Херсонської ОДА Бориса Силенкова (НСНУ) і голови Чернігівської ОДА Миколи Лаврика (ПППУ).

У понеділок комісія Кабміну також почала роботу у Полтавській області.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування