Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновіл пропонує міністрам від "Нашої України" вийти із партії

Вівторок, 10 жовтня 2006, 13:18

Міністри від "Нашої України" можуть і далі залишатися в уряді за умови виходу з цієї політичної партії.

Про це у вівторок заявив член Партії регіонів Тарас Чорновіл, повідомляє прес-служба "Регіонів".

"Тоді вони залишаться в уряді особистими представниками президента. Нам простіше мати справу з президентом, ніж з "Нашою Україною", – заявив депутат.

Водночас Чорновіл вважає, що після нових призначень, зроблених президентом, можна говорити про другий термін Віктора Ющенка на посаді голови держави.

Так він прокоментував журналістам призначення секретарем РНБО Віталія Гайдука, повідомляє УНІАН.

На його думку, призначення Гайдука має подвійну мету: в першу чергу - посилення позицій президента, "це нормальний підхід цілком виваженого менеджменту".

"У секретаріаті зібрались люди, які зроблять все для того, щоб президента не скидати вниз, щоб його не тягнула одна політична сила в прірву… Вони працюватимуть на нього – підвищуючи його вплив у державі", - додав депутат.

Чорновіл вважає, що досягнути цієї мети можна лише одним способом – зняти всі конфлікти між гілками влади, максимально розмежувавши їх повноваження і зробити так, щоб вони працювали в одному напрямку.

За словами депутата, це допоможе вийти з кризи, а якщо президент буде причетний до виходу з кризи - "для нього це буде позитив, президент, який сам особисто як інституція нарощує свій вплив у державі і який при цьому не йде на конфлікт – для Ющенка це кращий вихід".

Чорновіл також додав, що після останніх призначень у команді президента "стала реалізуватися можливість того, що ми будемо серйозно говорити скоро про другий термін президента Ющенка".

Депутат підкреслив, що у Партії регіонів немає серйозних розбіжностей з Гайдуком, хоча вони належать до різних політичних середовищ.

Він прогнозує, що буде нормальний рівень співпраці і розуміння того, що є таке поняття як економічна безпека держави тощо. "Ми тепер будемо із структурою президента розмовляти однією мовою. Це вже позитив - тоді можна і домовитись", - сказав Чорновіл.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування