Якщо Засуха не прийде до Луценка сам, його приведуть силою

Вівторок, 10 жовтня 2006, 14:05

Якщо після декількох повісток екс-губернатор Київщини Анатолій Засуха не з'явиться в слідче управління МВС для дачі свідчень, то він буде доставлений у примусовому порядку.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Київській області Українським новинам.

Як відомо, Засуха не з'явився 10 жовтня в Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області для дачі свідчень у справі про нецільове використання бюджетних коштів на 2 млн. гривень.

За повідомленням прес-служби, зараз головним завданням є встановлення місця перебування Засухи, чим і займуться правоохоронні органи.

Потім Засусі буде спрямована повістка, яку дотепер слідче управління з певних причин так і не змогло йому передати.

Як повідомлялося, 9 жовтня міліція через засоби масової інформації МВС викликало Засуху для дачі показань у справі про нецільове використання бюджетних коштів на 2 млн. гривень.

Свідчення будуть узяті в рамках кримінальної справи, порушеної в 2005 році за фактом нецільового використання бюджетних коштів на суму 2 млн. гривень.

Раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив про намір просити прокуратуру повторно порушити кримінальну справу проти Засухи.

Генпрокуратура закрила кримінальну справу проти Засухи.

Засуха підозрювався у здійсненні тяжких економічних злочинів, передбачених статтею 363 частиною 3 Кримінальні кодекси (перевищення влади або службових повноважень, що призвели до тяжких наслідків) і статтею 366 частиною 2 (службова підробка, що призвела до тяжких наслідків).

Засуха був губернатором Київської області з вересня 1996 року.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News