Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко лякає Януковича відповідальністю

Середа, 11 жовтня 2006, 11:47

Член "Нашої України" Петро Порошенко заявляє, що через позицію представників антикризової коаліції в Україні знову виникає загроза розколу.

“З огляду на небажання представників антикризової коаліції йти на компроміси, сьогодні досить реальною є загроза розколу країни, тому що антикризова коаліція насправді кризу створила, а не ліквідувала", – сказав Порошенко, повідомляє прес-служба "Нашої України".

У зв’язку з цим він висловив сподівання, що новопризначений секретар РНБО Віталій Гайдук "усвідомлює ці загрози і протягом короткого часу зможе запропонувати президентові ефективну систему дій для їх відведення”.

Коментуючи інцидент із поверненням урядом президентських указів до секретаріату президента, Порошенко нагадав прем’єру Віктору Януковичу про відповідальність за невиконання Конституції і законів України.

“Віктор Янукович хоче – виконує Конституцію, хоче – не виконує, хоче – виконує закони, хоче – не виконує. Однак мушу нагадати, що за невиконання Конституції і законів України передбачена відповідальність”, – заявив він.

“Я переконаний, що Конституційний Суд ухвалить правильне рішення з цього питання. А кожна посадова особа, в тому числі і прем’єр, зобов’язана виконувати рішення суду”, - додав депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування