Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МІНІСТРИ-НАШОУКРАЇНЦІ ХОЧУТЬ У ВІДСТАВКУ ТАК, ЩОБ ЗАЛИШИТИСЯ В КРІСЛАХ

Середа, 11 жовтня 2006, 12:04

Міністр молоді та спорту Юрій Павленко, призначений за квотою "Нашої України" заявляє, що не подавав заяву про відставку до Верховної Ради, яка б мала бути передумовою його звільнення.

"Я написав заяву про відставку на ім'я керівника фракції "Наша Україна". Але є якийсь термін, протягом якого має бути представлено план реалізації Універсалу національної єдності", - сказав Павленко журналістам в середу.

Він пояснив, що в залежності від цих переговорів і буде залежати, чи залишаться міністри від "Нашої України" в уряді.

"Ми вчинили політичний акт – написали заяву на керівника фракції. Якщо б ми подали заяви на голову Верховної Ради – це був би юридичний акт для нашого звільнення. А поки те, що ми вчинили – це, фактично, ми висловили готовність подати заяви про відставку до Верховної Ради", - зазначив він.

Присутній поруч з Павленком міністр охорони здоров'я Юрій Поляченко підтвердив, що міністри від "Нашої України" написали заяви на ім'я Безсмертного.

Ні Павленко, ні Поляченко не змогли чітко назвати кількість міністрів, які написали заяви до керівника фракції "Наша Україна" про своє звільнення.

"Але вчора, під час консультацій ми зійшлися на позиції, що заяви пишуть або всі міністри, або ніхто", - сказав Павленко.

На уточнююче питання Павленко додав, що це стосується всіх семи міністрів з квоти президента та "Нашої України", в тому числі міністрів внутрішніх справ, оборони та закордонних справ.

У свою чергу міністр культури Ігор Лиховій повідомив "Українській правді", що жодних заяв він не писав.

"Я нічого не писав", - сказав Лиховій.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування