"Нашій Україні" поки замало аргументів для коаліції

Середа, 11 жовтня 2006, 13:21

"Наша Україна" заявляє, що попри різну інформацію, переговори про створення широкої коаліції закінчено і жодних підстав для їхнього продовження немає.

Про це заявила керівник інформдепартаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді, слова якої наводить прес-служба Нашої України.

За словами Мокріді, "Наша Україна" вкотре заявляє, що переговори закінчено, а все те, що сьогодні відбувається в інформаційному просторі, це – пустопорожня балаканина.

"Якщо "антикризові" дійсно бачать нашоукраїнців у коаліції, то хай роблять конкретні кроки, адже поки що ми не бачимо нічого, крім слів і невиконання Універсалу національної єдності, а, відповідно, не має жодних аргументів для продовження переговорного процесу", - додала Мокріді.

"Рішення фракції "Наша Україна" щодо своєї опозиційності – незворотнє. Всі міністри, які прийшли в Кабмін по квоті "Нашої України" мають написати заяви на звільнення", - наголосила вона.

Мокріді також вважає, що "істерика Партії регіонів, комуністів та соціалістів, як рядових членів партії, так і їх лідерів, щодо можливого продовження переговорного процесу, говорить виключно про проблеми, які існують всередині так званої "антикризової" коаліції".

Саме тому, на її думку, "кожний з них, бачачи цю ситуацію зсередини, починає запрошувати "Нашу Україну" до чергового політичного серіалу, під назвою переговори."

"Напевно лідери різношерстих політичних сил зрозуміли, що вони можуть не впоратися з проходженням через парламент важливих законопроектів, зокрема, прийняття державного бюджету. Поки що "Наша Україна" може засвідчити, що так звані антикризовики єдині тільки в одному – у війні за повноваження президента", - наголосила вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування