Янукович обібрав пенсіонерів Гриценка і збагатив пенсіонерів Луценка

Середа, 11 жовтня 2006, 17:16

Кабінет Міністрів зменшив пенсійне забезпечення військовослужбовців Збройних Сил і Державної спеціальної служби транспорту з 6,135 млрд. гривень до 5,696 млрд. гривень, направивши ці кошти на пенсії співробітникам правоохоронних структур.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну від 11 жовтня, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Своїм розпорядженням Кабмін тимчасово (до уточнення показників держбюджету - 2006 року) перерозподілив бюджетні кошти, передбачені для пенсійного забезпечення військовослужбовців і осіб керівного і рядового складу між головними розпорядниками коштів.

Так, Кабмін зменшивши пенсійне забезпечення військовослужбовців ВР, збільшив пенсійне забезпечення осіб керівного і рядового складу органів внутрішніх справ і військовослужбовців внутрішніх військ на 359,219 млн. гривень, військовослужбовців Служби безпеки, Служби зовнішньої розвідки і Управління державної охорони - на 42,922 млн. гривень, осіб керівного і рядового складу кримінально-виконавчої системи - на 24,813 млн. гривень, осіб керівного складу податкової міліції - 11,698 млн. гривень.

Кабмін доручив Міністерству фінансів погодити у двотижневий термін з комітетом Верховної Ради з бюджету перерозподіл бюджетних призначень.

Раніше перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров заявляв про рішення Кабміну направити 438 млн. гривень на ліквідацію дефіциту в жовтні-листопаді коштів для виплати пенсій військовослужбовцем.

Міністр оборони Анатолій Гриценко заявляв про кадрові проблеми в міністерстві через плани уряду зменшити пенсії військовослужбовцям.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування