Засуха знову зчинила скандал через "орлів" Луценка

Середа, 11 жовтня 2006, 18:15

Дружина екс-губернатора Київщини Анатолія Засухи Тетяна Засуха заявляє про тиск з боку правоохоронних органів на її родину.

"Я розцінюю дії працівників МВС України та пана Луценка особисто продовженням спроб політичного тиску на мого чоловіка та родину", - йдеться у заяві Засухи, повідомляє УНІАН.

"Я офіційно заявляю, що буду протистояти будь-якому неправомірному тиску з боку правоохоронних органів всіма передбаченими законом способами", - зазначила Засуха.

Вона також вважає дії співробітників МВС, які у вівторок намагалися вручити Засусі запрошення на допит, "не мають під собою жодних юридичних підстав".

На думку Засухи, ці дії є лише відповіддю на одне з її інтерв’ю, де вона повідомляла про перебування її чоловіка на території України.

"Зрозуміло, що міністру, який усвідомлює швидке закінчення власної політичної кар’єри, важко сприймати наявність у будь-кого інформації, яка може призвести до його негайного звільнення з посади або навіть до притягнення до кримінальної відповідальності", - йдеться у заяві.

"Кому, як не пану Луценку зрозуміла небезпека від розголошення реальних причин славнозвісного прильоту гелікоптера із озброєними бійцями до нашого з чоловіком помешкання в селі Ковалівка. Тому і намагається міністр відволікти громадськість від власних "добрих” справ надуманими викликами та намальованими кримінальними справами", - додала Засуха.

Дружина екс-губернатора також вважає, що для міністра внутрішніх справ Юрія Луценка "казка про злочинця Анатолія Засуху є єдиним джерелом отримання політичних балів".

Як відомо, у вівторок слідчі МВС так і не змогли вручити Засусі запрошення на допит за кримінальною справою щодо нецільового використання бюджетних коштів на суму 2 млн. гривень в 2003-2004 роках.

У селі Ковалівка, де мешкає родина Засух, слідчим повідомили, що вони перебувають у Казахстані.

Згодом цю інформацію підтвердив сам Засуха в телефонному інтерв’ю НТН.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...