Нова жінка Ющенка більше не приходить додому серед ночі

Четвер, 12 жовтня 2006, 11:07

Прес-секретар президента Ірина Ванникова має намір провести у жовтні зустріч з усіма редакторами провідних українських ЗМІ.

Про це вона заявила в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Але ця зустріч у жодному випадку не буде носити повчальний формат. Це буде просто знайомство", - пояснила прес-секретар.

За її словами, президент "Віктор Андрійович під час нашої першої зустрічі попросив мене налагодити довірчі стосунки із пресою та регулярне з нею спілкування".

На питання, чи давала їй якісь поради екс-прес-секретар президента Ірина Геращенко, Ванникова відповіла: "Коли я вперше дізналася, що мене призначили прес-секретарем, то першою, кому я подзвонила, була Ірина Геращенко".

"Після розмови з нею у мене стало спокійно на душі", - додала вона.

Стосовно свого робочого графіку, Ванникова розповіла, що вихідні у неї "плаваючі": "Усе залежить від графіку президента. А от графік робочого дня мені підходить біологічно".

"Коли я працювала ведучою на "плюсах", то приходила додому о 2-3 годині ночі. Тепер же мій робочий день розпочинається о 8 годині ранку, а закінчується о 8 вечора. У мене ще лишаються дві години погратися з двома дітьми", - додала прес-секретар.

На питання, як поводиться президент і чи часто вона з ним бачиться, Ванникова відповіла: "Віктор Андрійович дуже інтелігента і делікатна людина. Бачимося ми з ним щодня. На цих зустрічах я дізнаюся про його позицію з того чи іншого питання".

При цьому прес-секретар президента зазначила, що дружина глави держави Катерина Ющенко не висловлювала їй жодних побажань щодо роботи з її чоловіком: "Вона мене просто привітала".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування