Секретар Черновецького порадив "горе-політикам" читати, а не лементувати

Четвер, 12 жовтня 2006, 11:33

Секретар Київради Олесь Довгий заперечує можливість приватизації Труханового острова та Жукового острова.

Про це він заявив в інтерв’ю газеті "Україна молода".

За його словами, рішення Київради створити при управлінні охорони природного навколишнього середовища КМДА комунальні підприємства "Труханів острів" та "Жуків острів" було викликане необхідністю привести в порядок ці заповідні території.

"За колективною безвідповідальністю приховувався занепад цих зелених зон. Тому ми створили два підприємства, два замовники будуть відповідати за їхній стан, будуть розробляти всю документацію, проводити конкурси на кращий проект і ефективніше використання цих островів", - підкреслив секретар Київради.

За його словами, "ніякого відчуження землі, про що так багато заявляють люди, які не розуміються на міському господарстві, там не відбулося".

"Тим більше, ніякого дерибану, як хочуть це показати". "Київрада вирішила привести в порядок ці земельні перлини і персоніфікувати відповідальність за покращення їхнього стану. Я запевняю: тільки кияни прийматимуть рішення про те, що вони хочуть бачити на цих островах", - наголосив Довгий.

Довгий запевнив, що на сесії Київради було приведено у відповідність до Регламенту процедуру землевідводу, що робить цей процес більш прозорим і менш тривалим для потенційних інвесторів.

Коментуючи закиди деяких політиків щодо процедури прийняття сесією Київської міської ради рішень з питань землевідведення, Довгий зауважив, що "перед тим, як піднімати лемент на цю тему, деяким горе-політикам варто було хоча б раз прочитати рішення Київради. І поважати своїх колег, а не лише себе".

З критикою рішень Київради виступили раніше блок Тимошенко та блок Литвина.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування