Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу пообіцяли життя без мітингів, якщо він буде добре поводитися

Четвер, 12 жовтня 2006, 12:51

Федерація профспілок може припинити проведення всеукраїнських акцій протесту та укласти мирну угоду з урядом.

Таку думку висловив голова ФПУ Олександр Юркін під час зустрічі з прем'єром Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

На зустрічі також йшлося про вирішення колективного трудового спору між ФПУ та Кабміном, "який залишився у спадок від попереднього уряду" і розглядається трудовим арбітражем.

Як зазначається у повідомленні прес-служби, під час зустрічі лідер ФПУ позитивно відзначив рішення уряду щодо зменшення ціни на газ для населення "та практичні кроки уряду щодо посилення соціального захисту населення в умовах зростання цін".

На його думку, це дає можливість розглянути президією ФПУ питання щодо припинення проведення всеукраїнських акцій протесту та укладення мирної угоди з вирішення колективного трудового спору між ФПУ та урядом "і повернутися до конструктивного переговорного процесу з вирішення проблем, що виникають у соціально-трудових відносинах".

"Янукович підтвердив позицію Кабміну послідовно дотримуватися принципів ведення соціального діалогу у відповідності до вимог конвенцій Міжнародної організації праці та чинного законодавства України та закликав профспілки повернутися за стіл переговорів", - сказано у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування