Ющенко дав наказ брати фінансові потоки у свої руки

Четвер, 12 жовтня 2006, 14:26

Президент Віктор Ющенко закликав представників місцевих адміністрацій взяти під свій контроль фінансові потоки.

Про це він заявив на зустрічі з новопризначеними головами ряду районних державних адміністрацій, повідомляє прес-служба президента.

Ющенко окреслив перед керівниками РДА ряд основних завдань та цілей, що вони мають перед собою ставити, наголосивши – їх плани мають бути цілком конкретними.

"Найвищий суддя вашої роботи – люди, громада, на інтереси якої ви працюєте", – наголосив Ющенко, підкресливши у цьому контексті важливість розуміння місцевою владою потреб громадян.

"Переконаний, ви повинні бути людьми, які всесторонньо дивляться на організацію громадського життя", – сказав він, особливо наголосивши на необхідності опікування темою соціального захисту тих верств населення, які цього найбільше потребують – інвалідів, сиріт, пенсіонерів тощо.

"Я не уявляю, як інакше ви зможете успішно пройти шлях державного службовця", – зазначив президент.

Ющенко також звернув увагу на завдання місцевих керівників щодо боротьби з корупцією – для цього, на його переконання, вони мають тісно співпрацювати з правоохоронцями та судами.

Крім того, Ющенко нагадав присутнім про їх обов'язок працювати над залученням в економіку районів інвестицій і, відповідно – налагодження активного діалогу з бізнесом.

"Ви повинні взяти під контроль фінансові потоки", – сказав президент, додавши, що в даному випадку, передусім, йдеться про забезпечення своєчасної сплати податків.

Президент звернув увагу керівників РДА на необхідність підтримання в районах здорового політичного клімату та конструктивних контактів з усіма політичними силами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування