Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький і начальників ЖЕКів дістане своїм детектором брехні

Четвер, 12 жовтня 2006, 17:24

Мер Києва Леонід Черновецький вирішив ввести добровільне тестування на детекторі брехні при прийомі на роботу на керівні посади в Київміськдержадміністрацію, а також у комунальних підприємствах.

Про це йдеться в розпорядженні мера, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Запровадити добровільне опитування (тестування) із застосуванням поліграфу при прийомі на роботу на керівні посади у виконавчий орган Київської міської ради (Київську міську державну адміністрацію) і комунальні підприємства Києва", - сказано в розпорядженні.

Черновецький доручив управлінню з взаємодії з судами, правоохоронними органами й органами юстиції Київміськадміімтрації до 13 жовтня підготувати і подати на затвердження інструкцію про проходження тестування на детекторі брехні.

Крім того, Черновецький доручив заступнику голови Київдержадміністрації, начальнику Головного фінансового управління Віктору Падалці внести на розгляд сесії Київської міської ради питання про збільшення граничної чисельності апарату адміністрації.

У розпорядженні не зазначено, з якою метою необхідне збільшення штату.

На сесії 28 вересня Київрада збільшила загальну чисельність штату Київдержадміністрації з 2045 до 2187, у тому числі чисельність апарату Київдержадміністрації - з 320 до 346 осіб.

Як відомо, у травні Черновецький закликав голів районних державних адміністрацій пройти тест на детекторі брехні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування