Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віра Іванівна грозиться звільнити всіх, хто буде погано поводитися

Четвер, 12 жовтня 2006, 18:31

Губернатор Київської області Віра Ульянченко заявляє, що буде звільняти від посад голів районних адміністрацій і мерів міст у випадку, якщо вони не будуть справлятися зі своєю роботою.

Про це вона заявила в четвер на прес-конференції в Києві, повідомляє Ліга.

Ульянченко підкреслила, що в Київській області існує надзвичайно багато проблем, які неможливо вирішувати "тільки руками губернатора".

"Я б не хотіла замість своїх голів районних адміністрацій і мерів міст виконувати роботу. Вони повинні розуміти, що вони топ-менеджери на своєму місці і повинні розпоряджатися людськими природними і фінансовими ресурсами грамотно і правильно. Не вміють - будемо шукати інші кадри", - заявила Ульянченко.

Вона підкреслила, що її завдання як губернатора - бачити проблеми області, звертати на них увагу керівників і змушувати їх над цими проблемами працювати.

Ульянченко при цьому повідомила, що в четвер виповнюється 100 днів її роботи на посаді губернатора Київської області, і головним досягненням цих 100 днів вона назвала те, що в Київській області вдалося сформувати "нормальну стабільну команду".

"За ці 100 днів ми маємо стабільність, взаєморозуміння, ми чуємо один одного, спілкуємося, знаємо, які є проблеми, і бачимо шляхи їхнього вирішення", - відзначила Ульянченко.

Також своїм досягненням на посаді губернатора на даному етапі Ульянченко називає налагоджену роботу з обласною радою і депутатами.

"Незважаючи на те, що в облраді дуже багато людей, які ніколи не займалися державними справами і прийшли з бізнесу, ми спокійно, нормально вистоюємо свої відносини і намагаємося спільно просувати ті проекти, які ми бачимо як стратегічні", - пояснила вона.

Крім того, Ульянченко розповіла, що планує найближчим часом реалізувати низку проектів, серед яких, зокрема, будівництво соціального житла, а також будівництво готелів економ-класу в містах-супутниках.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування