Довгий "клянеться", що київська земля виділяється "прозоро і зрозуміло"

П'ятниця, 13 жовтня 2006, 13:51

Сьогодні процедура виділення земельних ділянок абсолютно прозора і зрозуміла киянам, заявляє секретар Київради Олесь Довгий.

За словами Довгого, жодного повернення до "підкилимової" практики розподілу земельних ділянок у столиці не відбулося.

"Усі ті обурення, що звучать у засобах масової інформації - тільки наслідки голосних заяв деяких політиків", - відзначив він, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу КДМА.

За його словами, на цій сесії було ухвалене рішення щодо процедури відводу земельних ділянок, "яке привело її у відповідність з регламентом, у відповідність із усією нормативною базою".

"Я заявляю, що жодна земельна ділянка, що пустує, жоден квадратний сантиметр київської землі не може бути і не буде, відповідно до документу, ухваленого на сесії, відданий без аукціону. Порядок, який ми ухвалили, передбачає обов'язковий аукціон для будь-якої київської землі, що пустує,", - сказав Довгий.

"Що стосується тих ділянок, які були відведені на останній сесії Київради, то велика частина землі, яка розподіляється поза аукціоном, - це ділянки, які знаходяться під уже чинною власністю", - додав він.

За його словами, та земля, яка "прив'язана до чиєїсь власності", не може бути виставлена на аукціон.

"Іншого власника там з'явитися не може. Але уся вільна земля буде продаватися винятково через аукціони", - завірив секретар Київради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...