Януковичі стануть товстішими

Субота, 14 жовтня 2006, 12:31

Партія "Ліберальна Україна" самоліквідувалася і прийняла рішення про індивідуальний вступ своїх членів до Партії регіонів.

Таке рішення було прийнято керівною радою партії в ході 9-го позачергового з'їзду в суботу в Києві.

Заслухавши й обговоривши доповідь глави партії Павла Вялова, з'їзд Ліберальної України вирішив прийняти пропозицію Партії регіонів про об'єднання на основі індивідуального входження членів ЛУ в Партію регіонів.

Як відзначається в прес-релізі з'їзду, рішення про об'єднання з регіоналами було прийнято ЛУ на підставі аналізу двох останніх виборчих кампаній 2002 і 2006 років.

"Керівництво партії прийшло до висновку, що українське суспільство очікує від політичних сил об'єднання зусиль для подальшого розвитку України, припинення розбрату і перманентних політичних сварок, досягнення згоди і консенсусу в питаннях, що потребують першочергового вирішення", - говориться в прес-релізі з'їзду.

Політична партія Ліберальна Україна (до 2005 року - Ліберальна партія України обновлена) зареєстрована Мін'юстом у травні 1999 року. У рядах партії близько 100 тис. членів. З 1999 року партію очолює Вялов.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування